Asistentul Digital oferă beneficii exponențiale industriei hoteliere

Ești deținătorul unei pensiuni sau al unui hotel? Dorești să îți evidențiezi potențialul în fața clienților, dar nu ai o viziune asupra viitorului companiei tale? Cu siguranță, ai nevoie pentru dezvoltarea digitală a unităților de cazare, de asistentul digital, care îți va pune în valoare afacerea.

Cu sprijinul Promenor, misiunea devine simplă, pentru că dispunem de cele mai noi tehnici și strategii de marketing pentru a te ajuta să crești vizibilitatea brandului tău turistic.

Promenor este platforma web de servicii cu o abordare 360 grade a celor mai bune soluții digitale pentru turism.

Ne propunem să punem bazele digitale pentru afacerile naționale de turism din România.

Misiunea noastră este să revoluționăm industria ospitalității și turismului din România.

Ne străduim să vă ajutăm să obțineți cea mai bună performanță digitală, prin servicii și produse integrate care oferă rentabilitate investiției, valorifică și extinde afacerea dvs.

Avem o pasiune pentru ospitalitate și călătorii și ne concentrăm neîntrerupt pe furnizarea de servicii excepționale hotelierilor și oaspeților lor în fiecare zi.

Asistentul digital te ajută să îți consolidezi brandul

Un asistent digital, numit și digital concierge reprezintă calea ta spre succes. Acesta îți va oferi cele mai potrivite soluții digitale, care te vor conduce spre topul companiilor din industria ospitalității. Vei beneficia de o transformare digitală pentru hotelul sau pensiunea ta.

Un concierge digital îți va fi alături și veți consolida împreună un brand puternic. Veți construi cea mai creativă strategie de marketing, bazată pe obiective puternice și bine structurate, din care se vor desprinde trăsăturile de individualitate ale brandului dumneavoastră.

Acțiunile de marketing îmbinate cu serviciile web vor conduce la creșterea notorietății hotelului și la valorificarea oportunităților acestuia.

Acest proces de realizare a strategiei se va baza continuu pe colaborarea dintre asistentul digital și personalul unității de cazare. După ce fiecare își expune părerea va exista un feedback, iar apoi se vor identifica soluțiile finale. Un concierge digital va fi mereu perseverent, analitic și orientat spre rezultate.

Pentru realizarea strategiei concierge-ul digital va efectua o analiză și un audit atât asupra hotelului dumneavoastră, cât și asupra mediului în care vă desfășurați activitatea. În cadrul acestei analize se va descoperi care este situația curentă, punctele tari și punctele slabe ale companiei, dar și oportunitățile și amenințările din partea concurenței.

Un concierge digital dedicat trebuie să ofere clienților asistență digitală specializată în industria hotelieră și să livreze soluții digitale care să sublinieze valoarea hotelului în fața oaspeților săi. Acesta se va folosi de diferite tehnologii digitale avansate pentru a obține cele mai bune rezultate.

În plus, chiar și după realizarea strategiei și a serviciilor web oferite, un asistent digital va sprijini unitatea de cazare în activităţile digitale. Acesta va susține compania prin diferite idei creative și va participa la procesul continuu de transformare digitală a acesteia. Se vor relata toate serviciile care vor putea conduce la performanța companiei și la evidențierea acesteia în industria hotelieră.

Asistentul digital trebuie să ofere servicii web personalizate unităţilor de cazare. Dacă locația s-a deschis de curând sau dacă s-a descoperit recent oportunitatea de pătrundere în spațiul online, un concierge digital va trebui să prezinte planul pe care l-a realizat pentru companie, care trebuie să fie unic și specific și să cuprindă toate elementele care reprezintă avantaje pentru aceasta.

Inițial, compania va avea nevoie de o strategie de marketing, de un site web de prezentare optimizat și personalizat și de conturi pe platformele de socializare. Apoi, reprezentanții companiei pot beneficia de servicii precum, postări pe social media, realizare articole pentru blog, campanii digitale, calendar pentru conținut, SEO și raport de performanță. 

Mai mult, în funcție de disponibilitatea lor de a investi în ramura digitală a unității de cazare, pot alege servicii ultra care cuprind comunicate de presă, servicii de branding și design, concept pentru materiale publicitare, sesiuni foto și video.

Este ideal să se creeze o relație pe termen lung între asistentul digital și companiile care dețin hoteluri sau pensiuni. Se vor cunoaște în profunzime detalii despre companie, despre evoluția acesteia și despre procedurile benefice ale acesteia. În timp, serviciile și produsele integrate vor conduce la performanță digitală, ceea va permite extinderea afacerii și creșterea profitabilității acesteia.

Soluții digitale pentru hotelul tău prin intermediul unui concierge digital 

Astfel, un concierge digital asistă orice unitate de cazare din industria ospitalității și îi oferă acesteia soluții digitale pentru a se diferenția în turism față de concurență. Toate nevoile unei companii cu privire la serviciile web și la strategiile acesteia de marketing vor fi amplu analizate și se vor identifica metode prin care un hotel sau o pensiune poate crește în ochii clienților săi.

Este ideal ca atunci când întâmpini o problemă sau ai o nouă idee cu privire la afacerea ta să poți contacta un asistent digital și să parcurgeți împreună pașii necesari care vor conduce la rezultate de succes și la îndeplinirea obiectivelor stabilite iniţial. 

În plus, un concierge digital îți va oferi la rândul lui cele mai creative idei pentru a consolida un brand de succes, o personalitate remarcabilă în mediul online și pentru a valorifica pe deplin toate oportunitățile deținute de către companie.

Prin urmare, dacă unitatea ta de cazare dorește să se dezvolte în mediul online, un asistent digital te poate ajuta să îți valorifici afacerea oferindu-ți cele mai potrivite soluții digitale pentru a ajunge în topul companiilor din industria ospitalității.